Hlavní obsah

Hostování se prodlužují. Hrňa setrvá do konce sezóny v Plzni, Sýkora v Třinci

Praha
Aktualizováno

Původně se měli s posledním lednovým dnem vrátit do svých klubů, nicméně hokejoví útočníci Erik Hrňa a Ján Sýkora dohrají probíhající sezónu tam, kde od poloviny prosince hostují. Nejlepší extraligový střelec uplynulého ročníku Hrňa zůstává v Plzni, Sýkora v Třinci.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Ján Sýkora zůstane v Třinci až do konce sezóny.

Článek

„Sledovali jsme výkony obou hráčů, jak Janka tam, tak Erika tady a dlouho jsme váhali. Po utkání Třince v Plzni jsme se sešli s představiteli Třince, kteří nám řekli svoje přání, aby Ján Sýkora zůstal v Třinci. My jsme si vzali čas na rozmyšlenou, ale po dohodě s trenéry jsme se dnes dohodli a přijali tuto variantu," uvedl pro oficiální stránky Plzně její sportovní manažer Tomáš Vlasák.

Hrňa v dresu Západočechů zaznamenal v jedenácti zápasech dva body a stejný počet asistencí. Sýkora nastoupil za Oceláře devětkrát s bilancí čtyř branek a jedné finální přihrávky. V pátečním duelu Třince s Mladou Boleslaví ale utrpěl zranění v dolní části těla, kvůli kterému vynechal nedělní utkání v Olomouci. Tento týden Sýkoru čeká vyšetření magnetickou rezonancí.

Hrňa si prodloužení svého hostování v Plzni pochvaluje. „Jsem za tento výsledek hodně rád. Do posledních chvíle se nevědělo, jak to dopadne, co bude. Teď se celá situace vyřešila a jsem rád, že můžu zůstat v Plzni a pomáhat k co nejlepším výsledkům. Ambice jsou v Plzni stejné jako v Třinci, momentálně asi trochu vyšší," říká k prodloužení hostování Erik Hrňa.

Reklama

Související témata: