Hlavní obsah

FANTASY: Červenka nadále vede produktivitu extraligy. Nejlépe střílejícím obráncem je Čajkovský

Hokejový útočník Roman Červenka nadále dominuje extralize. Lídr Pirátů vede s náskokem 14 bodů tabulku produktivity. Během 48 zápasů vsítil 18 gólů a na 30 jich přihrál. Červenku jsme zvolili kapitánem našeho doporučeného Fantasy týmu pro 21. kolo Fantasy extraligy, které začne 29. ledna a skončí ve středu 3. února.

Naši svatyni bude strážit Ondřej Kacetl z Hradce Králové

Článek

Michal Čajkovský a Robert Sabolič

Oba hráče Sparty jsme zařadili do Fantasy týmu i v minulém kole a oba se nám odvděčili bodovou úrodou. Sabolič přispěl v minulém utkání k vítězství Sparty nad Olomoucí 2:1 gólem, na který mu nahrával Čajkovský. Druhý jmenovány je nejlépe střílejícím obráncem extraligy. Brankáře soupeřů překonal již jedenáctkrát.

Pražský celek je s jedenáctibodovým náskokem na druhém místě před Hradcem Králové. Spartu čeká v neděli zápas ve Vítkovicích, ve středu přivítá na domácím ledě Zlín.

Jaroslav Bednář a Brian Ihnacak

Hokejisté Hradce sehrají v rámci 21. kola Fantasy extraligy o jedno utkání více než většina týmů. Proto je větší pravděpodobnost, že hráči se lvem ve znaku získají více bodů než ostatní.

Východočeši se utkají s Olomoucí, Litvínovem a Chomutovem. Nejproduktivnějším hráčem Mountfieldu je Jaroslav Bendář. Zkušený veterán získal ve 37 zápasech 32 bodů za 6 gólů a 26 asistencí. Nejlepším střelcem svěřenců Vladimíra Kýhose je s 15 góly Brian Ihnacak.

Branko Radivojevič

Libereckému hokejistovi se v utkání 39. kola extraligy, ve kterém Bílí Tygři porazili Karlovy Vary 7:2, výrazně dařilo. Slovenský útočník se podílel na šesti gólech svého týmu. Jeden sám vstřelil a u pěti dalších asistoval.

O dva dny později přispěl k vítězství Liberce nad Brnem jedním gólem. Tygři vyhráli šestnáct z posledních osmnácti utkání a neohroženě kráčejí základní části nejvyšší české hokejové soutěže.

Reklama