Hlavní obsah

Kometa vetuje Hribika. Není možné, aby si sudí nechal sprostě nadávat, říká Zábranský

Praha

Hokejová Kometa Brno se po pondělním úvodním zápase předkola play off v Chomutově rozhodla pro zbytek sezóny vetovat hlavního rozhodčího Jana Hribika. Ten řídil pondělní utkání na ledě Pirátů spolu s Oldřichem Hejdukem.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Zleva brněnský útočník Jan Hruška a obránce Chomutova Dominik Tejnor.

Článek

„Nelíbí se mi, co jsem viděl. Není přece možné, aby si hlavní rozhodčí nechal sprostě nadávat ze dvou metrů a dělal, že nic neslyší. Chápu, že to rozhodčí mají velmi těžké a v případě faulu se rozhodují ve zlomcích vteřiny," uvedl pro oficiální stránky Komety její majitel a v současné době i trenér Libor Zábranský.

Brňané v pondělí prohráli 1:2 po prodloužení a v sérii hrané na tři vítězné duely musejí dotahovat. Zatímco Piráti obdrželi od Hribika s Hejdukem jediný menší trest, Kometa jich nastřádala šest. Na poměr vyloučení si ale Zábranský nestěžuje.

„Nechtěl bych kritizovat naše fauly a vyloučení. Fauly to byly a upřímně řečeno, až na jeden nebo dva, to byly fauly zbytečné. Ale tohle je něco jiného. To není o faulech a rozhodování ve zlomku vteřin. Tohle je o respektu a o řízení utkání pevnou a spravedlivou rukou," doplnil Zábranský.

Série dnes na severu Čech pokračuje druhým zápasem.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články