Hlavní obsah

FANTASY: V semifinále extraligy se Sparta střetne s Plzní a Liberec s Boleslaví

fantasy

V boji o Masarykův pohár zůstávají pouze čtyři týmy. V semifinále extraligy se střetne vítěz základní části Liberec s Mladou Boleslaví a Sparta s Plzní. Které hráče z těchto týmu byste si měli vybrat do vašeho týmu pro 33. kolo Fantasy extraligy, které začne dnes od 17:50?

Kapitánem výběru jsme zvolili Jaroslava Hlinku

Článek

Jaroslav Hlinka a Daniel Přibyl

Jaroslav Hlinka a Daniel Přibyl byli spolu s obráncem Michalem Čajkovským hlavními tahouny Sparty v základní části. Na své výkony navázali i v play off, ze kterého ve čtvrtfinále vyřadili Zlín.

Jaroslav Hlinka přispěl k vyřazení Zlína pěti góly a jednou asistencí. Daniel Přibyl vsítil dvě branky a na čtyři přihrál. Sparta se střetně s Plzní po 18 letech. V roce 1998 Pražané porazili Indiány ve čtvrtfinále 3:2 na zápasy.

Petr Vampola a Martin Bakoš

Liberec potvrdil skvělou formu ze základní části. Bílí Tygři porazili ve čtvrtfinále Chomutov 4:0 na zápasy. V semifinále narazí na Mladou Boleslav, která vyřadila Hradec a mezi čtyři nejlepší týmy postoupila poprvé v historii.

Stejně jako v základní části, tak i proti Pirátům, se Filip Pešán mohl spolehnout na produktivitu mnoha různých hráčů.

Pro semifinále jsme se rozhodli zařadit do týmu nejproduktivnějšího hráče Liberce základní části Petra Vampolu. Spolu s ním i Martina Bakoše, Michala Řepíka, obránce Radima Šimka a brankáře Jána Lašáka.

Reklama