Hlavní obsah

Obránce Kotvan uzavřel ve Zlíně novou smlouvu

Zlín

Slovenský hokejový obránce Oldrich Kotvan bude pokračovat ve Zlíně, kde uzavřel novou smlouvu. Extraligový klub uplatnil opci na kapitána týmu Ondřeje Veselého a podle deníku Sport má velký zájem o návrat mistra světa Miroslava Blaťáka. Naopak v týmu Beranů podle klubového webu končí slovenští útočníci Martin Cibák a Tomáš Sýkora, kteří si budou hledat nové angažmá.

Foto: Michal Doležal, ČTK

Zlínský obránce Oldrich Kotvan (vlevo) se snaží vyzrát na brankáře Sparty Tomáše Pöpperleho.

Článek

Pětadvacetiletý rodák ze Skalice Kotvan už odehrál ve Zlíně čtyři extraligové sezóny a stal se klíčovým zadákem mužstva. V základní části tohoto ročníku extraligy byl nejproduktivnějším obráncem týmu. Nyní bojuje ve slovenské reprezentaci o premiérovou nominaci na mistrovství světa.

Ve Zlíně budou pokračovat i útočníci Robert Říčka a David Šťastný. "Už jsme se dohodli s jejich mateřskými kluby. Říčka se prodral do první útočné formace, Šťastný odvádí poctivé výkony," uvedl jednatel klubu Patrik Kamas, který se chystá jednat také o dalším zlínském působení čtyřicetiletého obránce Jiřího Marušáka.

Zlínští hokejisté zahájí pod vedením trenérů Rostislava Vlacha a Juraje Juríka 2. května suchou přípravu, která potrvá do 1. července.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články