Hlavní obsah

Zlínští hokejisté potěšili fanoušky exhibicí proti legendám

Zlín

Zlínští hokejisté si v exhibičním utkání přesně týden před startem extraligy zahráli proti klubovým legendám. Utkání předcházel slavnostní nástup a představení nových dresů pro nejvyšší soutěž. Zápas skončil nerozhodně 8:8 a v nájezdech, které si zkusili skoro všichni aktéři, nakonec přece jenom ukázali větší zručnost současní hráči PSG.

Foto: Petr Horník, Právo

Exhibice se zúčastnil i někdejší kapitán hokejistů Zlína Petr Čajánek

Článek

Zajímavostí bylo, že brankáři si prohodili strany, tudíž každý tým dával gól 'vlastnímu'. V týmu Legend se objevil například současný trenér Beranů a střelec zlatého gólu ve finále extraligy 1995 Rostislav Vlach. A také Pavel Kowalczyk, jenž svou chybou Vlachovi gól připravil. Nechyběli ani Petr Leška s Petrem Čajánkem a Martin Hamrlík, jenž svůj nájezd provedl klasicky obloukem k mantinelu.

"Snažili jsme se klukama obnovit nějaké signály, ale po těch letech už není jednoduché zkoordinovat ruce a nohy," usmíval se po utkání Rostislav Vlach. Toho potěšila i návštěva, na Zimní stadion Luďka Čajky si našlo cestu 4564 diváků. "Už jenom ti lidi tomu dali náboj. Na obou stranách jsme to brali prestižně a zápas se lidem mohl líbit," řekl trenér extraligového Zlína.

Upozornil na to, že při dnešní exhibici byli na obou stranách skoro všichni hráči ze Zlína. "Tady to tak většinou bývalo a platí to i dodnes. Za to jsme velmi rádi, važme si toho a doufejme, že to tak bude i do budoucna," dodal Vlach.

Exhibiční hokejové utkání ve Zlíně:
PSG Zlín - Zlínské Legendy 8:8 (3:1, 1:4, 4:3).
Branky: 13. a 57. O. Veselý, 12. Roman Vlach, 20. Z. Okál, 33. Žižka, 54. Ondráček, 55. Hrazdira, 57. Karafiát - 2. Janků, 21. Tomek, 24. M. Hamrlík, 24. M. Okál, 30. Čajánek, 41. Tesařík, 44. Mokrejš, 59. Balaštík.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články