Hlavní obsah

Hokejový útočník Redenbach se vrací do extraligových Pardubic

Pardubice

Hokejový útočník Tyler Redenbach se vrací do extraligových Pardubic. Jedenatřicetiletý centr působil na východě Čech v minulé sezoně, trenér Peter Draisatl však o jeho služby už neměl zájem. Německý kouč ale v Dynamu v týdnu skončil stejně jako útočník Justin Hodgman, jenž jej měl nahradit. A tak se nyní vrací Redenbach.

Foto: Profimedia.cz

Útočník Tyler Redenbach se vrací do Pardubic.

Článek

"Tyler byl pro mě prvním volbou poté, co jsme se rozhodli ukončit spolupráci s Justinem Hodgmanem. Vedl jsem jednání s jeho agentem, spojil se i s Tylerem. Mile mě potěšila jeho kladná reakce a okamžitá připravenost přiletět," uvedl generální manažer Pavel Rohlík, který tým po odvolání Draisatla bude i koučovat v zápasech.

Redenbach v minulé sezóně odehrál za Pardubice 47 utkáních, ve kterých vstřelil 10 branek a přidal 17 nahrávek. A úspěšně spolupracoval s elitním střelcem týmu Petrem Sýkorou. Aktuálně byl bez angažmá a trénoval ve Finsku.

"Jsem šťastný a nadšený, že se mohu vrátit do Dynama. Podmínky, které generální manažer se svým týmem vytváří v celé organizaci, jsou na velmi vysoké úrovni. Vím, že Pardubice mají postavený silný tým. Už se nemohu dočkat, až budu jeho součástí a znovu vyjedu na led v pardubickém dresu," uvedl Redenbach, který se domluvil na východě Čech na smlouvě do konce sezóny a nastoupí již v úterním sedmém kole na ledě Chomutova.

Reklama

Související témata: