Hlavní obsah

Play-off on-line: semifinále Znojmo - Sparta

Martin KézrSport.czPrávo

Dovršit semifinálové úsilí čtvrtou výhrou chtějí ve čtvrtek na znojemském ledě hokejisté pražské Sparty. Domácí však nehodlají za žádnou cenu připustit konec série a naopak věří, že i přes stav 1:3 na zápasy ještě mohou myslet na postup. Sledujte od 17 hodin on-line reportáž z pátého semifinálového duelu na Sport.cz.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Brankář Znojma Jiří Trvaj kryje střelu sparťana Michala Dragouna.

Článek

"Z mužstva cítím odhodlání znovu se vyšťavit, rozhodně Spartě nic nedarujeme. V kabině nikdo nemyslí na to, že by pro nás ve čtvrtek měla končit sezóna," míní asistent znojemského trenéra Jan Votruba a hned hledá recept na úspěch: "Musíme zlepšit přesilovky, jít ostře do soupeře a víc se prosadit v brankovišti."

Sparta se rozhodla jet do Znojma až v den zápasu, věří jistě chytajícímu Břízovi a chce udeřit z brejků. "Domácí mají teď nůž na krku, takže se musí tlačit do útoku a určitě budou hodně aktivní. Potřebujeme se srovnat s jejich pohybem, chceme vyjít z obrany a trpělivě čekat na svou příležitost. Nechci ale dostat vlastní tým pod tlak, i když bychom rádi rozhodli o postupu co nejdříve," líčí kouč Pražanů František Výborný.

Za Znojmo chtěli nastoupit i oba zranění z pražských zápasů, ale útočníkovi Ondřejovi, jenž přišel ranou pukem do úst o několik zubů a má prasklou horní čelist, to lékař zakázal. Stejně dopadl Čakajík, kterému se po otřesu mozku stále točí hlava.

Reklama

Související témata: