Hlavní obsah

Hokejoví útočníci Hrnka a Vondráček pokračují v Plzni

Slovenský hokejový útočník Tomáš Hrnka uspěl na zkoušce v extraligové Plzni a bude na západě Čech působit až do konce sezóny. Indiáni se také dohodli s Kometou Brno na prodloužení hostování forvarda Tomáše Vondráčka, který bude v Plzni působit minimálně do konce ledna.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Třinecký obránce Bohumil Jank (vlevo) v pěstním souboji s Tomášem Vondráčkem z Plzně.

Článek

"Tomáš Hrnka zůstane v našem týmu do konce sezóny. S výkony týmu se zvedl i jeho výkon. Je to pracovitý hráč, který plní úlohu, kterou od něj chceme. V situaci, kdy není jisté, kdy se vrátí Ryan Hollweg, jsme se jednoznačně shodli, že si Tomáše chceme nechat," uvedl sportovní manažer Tomáš Vlasák na klubovém webu.

Čtyřiadvacetiletý centr přišel do Plzně před začátkem sezóny a doposud odehrál 17 zápasů s bilancí tří branek a jedné asistence.

O rok starší Voráček se na západ Čech přesunul v říjnu z Komety, kde nedostával v nabitém kádru prostor. Za Plzeň nastoupil v deseti utkáních, ve kterých vstřelil dva góly a přidal stejný počet finálních přihrávek.

"U Tomáše Vondráčka je situace trochu složitější. S Brnem jsme se dohodli, že u nás zůstane do konce ledna a následně se budeme bavit, co dál. Chtěli bychom jej získat do konce sezony, ale vše bude záležet na vzájemných jednáních v lednu," dodal Vlasák.

Reklama

Související témata: