Hlavní obsah

Hokejový útočník Raška přestoupil z Brna do Chomutova

Chomutov

Hokejový útočník Adam Raška přestupuje z extraligového Brna do Chomutova. Opačným směrem putuje obránce Tomáš Bartejs, který momentálně působí v prvoligové Třebíči. O hráčské výměně informovaly oba kluby na twitteru.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Adama Rašku z Brna s pukem stíhá vítkovický Michael Vandas. Ilustrační snímek.

Článek

Dvaadvacetiletý Raška si po letním příchodu řady hráčů nevybojoval stabilní místo v sestavě Komety a v nejvyšší soutěži odehrál jen pět zápasů, ve kterých se střelecky neprosadil. Stejně jako Bartejs působil hlavně v Třebíči. Celkově má rodák z Nového Jičína na svém kontě 69 utkání v extralize s bilancí dvou branek a čtyř asistencí.

O dva roky starší Bartejs v sezoně 2014/15 pomohl Chomutovu k postupu do extraligy, předešlý ročník strávil v Bělorusku, kde hrál za Metallurg Žlobin. Letos se vrátil do Česka a hraje za mateřskou Třebíč. Jeho hráčská práva ale vlastnili Piráti.

Kometu respektive Třebíč opouští i dvacetiletý slovenský obránce Patrik Koch, který bude nově za Košice. Někdejší juniorský reprezentant přišel do Brna v lednu, v extralize však odehrál jen osm zápasů. Jinak působil na farmě v první lize.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články