Hlavní obsah

Hokejisté Komety zůstali v šoku. Tak hvězdného gratulanta k postupu v šatně nečekali

Brno/Praha

Užívali si euforii, neboť přímý souboj o šesté místo s chomutovskými Piráti zvládli a přímý postup do čtvrtfinále si tak zajistili. Na hokejisty Brna navíc při návratu do kabiny po skončení zápasu čekalo jedno milé překvapení. K vybojování účasti ve vyřazovacích bojích extraligy jim osobně přišel pogratulovat známý české herec a bavič Miroslav Donutil, který je velkým fanouškem Komety.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Závěrečná děkovačka hráčů Komety po utkání s Chomutovem.

Článek

„Po tom, jak se nám nedařilo, jsme si to opravdu užili. Atmosféra na zimáku byla tradičně fantastická a následně byla i velká sranda v kabině," řekl serveru čas.sk slovenský obránce brněnského klubu Jozef Kováčik.

Kabinou duněl hit Raketou na Mars od Věry Špinarové, který si hráči Komety pouští po každém vyhraném zápase, když se najednou v šatně objevil Miroslav Donutil.

„Mám ho velmi rád, je to můj nejoblíbenější český herec a zároveň je velkým fanouškem Komety. Ačkoliv žije v Praze, v Brně vyrůstal a byl se na nás už víckrát podívat," tvrdil Kováčik a vybavil si, že Donutil Kometě mimo jiné osobně fandil na stadiónu i před pěti lety v Pardubicích při extraligovém finále.

„Teď s námi oslavil postup (do čtvrtfinále) a můžu se pochlubit, že jsem si s ním před celým mužstvem dokonce zatancoval," smál se bek, který v Brně kroutí už svou šestou sezónu.

V pátek se Kometa dozví jméno soupeře pro čtvrtfinále a Kováčik předpokládá, že jím bude Sparta. „Na devadesát procent to bude ona. Během mého působení v Kometě jsme ji už dvakrát vyřadili, takže nevidím důvod, proč bychom to nemohli dokázat i do třetice," připomíná 37letý zadák postup ze semifinále v sezóně 2013/14 a o dva roky starší vyřazení Pražanů ve čtvrtfinále.

Reklama

Související témata:
Miroslav Donutil