Hlavní obsah

Sázející mají jasno, do finále postoupí Liberec a Brno

Hokejová extraliga finišuje, o titul usilují poslední čtyři celky. V duelu mezi Libercem a Chomutovem jsou jasní favorité na postup Bílí Tygři (1,2:1), kterým věří absolutních 99% sázkařů. Druhý souboj už podle bookmakerů bude vyrovnanější, přesto by nakonec do finále měla proklouznout Kometa (1,75:1). Taktéž Brňanům věří přesvědčivých 96% sázejících. Hlavním favoritem na titul zůstávají obhájci z Liberce (2,15:1).

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Radost libereckých hráčů z gólu proti Plzni.

Článek

Budiž tedy semifinále. Hradec Králové vyrukuje proti Brnu a mistrovský Liberec proti Chomutovu.

„V Brně panuje euforie. Vyřadili Spartu ve čtyřech zápasech, potrénovali, odpočinuli si a dál věří ve vytoužený titul. Hradec má ale v kádru řadu zkušených opor, které mají znamenitou formu, proto vidím šance obou celků naprosto vyrovnaně. Skoro bych zkusil vyšší kurs na Východočechy," přemítá Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

„Vedle toho Liberec by měl potvrdit svoji úlohu. Růžička a jeho parta je evidentně schopna lecčehos, ale Chomutov je už patrně za hranicí svých možností," míní Hanák.

Zbyli jen samí bombarďáci

„Tohle už jsou všechno bombarďáci. Druhé semifinále Liberec - Chomutov má přece jen jasného favorita," souhlasí Miroslav Hora, bookmaker Tipsportu.

„Pokud jde o Hradec Králové a Brno, tady čekám vyrovnanou sérii dvou skvělých týmů s nejlepšími fanoušky v extralize. Tipující ale výrazně sázejí na postup Komety, která byla i v mých očích, vzhledem ke kvalitě kádru, top favoritem již před startem soutěže na podzim 2016," poukazuje Hora.

Celkově je před startem semifinálových sérií největším favoritem na titul Liberec (2,15), následovaný Kometou (3,3) a Hradcem (4,3). Jenom překvapit může Chomutov (10).

Podobně to vidí také sázkaři, když 50% sázek směřuje na titul pro Liberec a 35% pro Brno.

Reklama

Související témata: