Hlavní obsah

Útočník Červený pokračuje v Hradci Králové

Hradec Králové

Hokejový útočník Rudolf Červený bude i nadále hrát v extralize za Hradec Králové. Sedmadvacetiletý hráč sice chtěl zamířit do zahraničí, nakonec se ale domluvil na podmínkách nové dvouleté smlouvy s Mountfieldem. Klub o tom informoval na svém oficiálním webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Rudolf Červený na archivním snímku.

Článek

"Celou dobu jsme byli s Rudou ve spojení a obě strany měly zájem pokračovat ve spolupráci v případě, že Rudovi nedopadne nějaké lukrativní zahraniční angažmá," uvedl generální manažer Aleš Kmoníček. Červený se tak dnes připojil k týmu na soustředění, kde by měl podepsat smlouvu s výstupní klauzulí pro příští rok.

Odchovanec Českých Budějovic v uplynulé sezoně odehrál za Východočechy 36 zápasů, ve kterých vstřelil dvanáct branek a přidal dvanáct asistencí. Část extraligového ročníku ze zdravotních důvodů vynechal. Člen širšího kádru reprezentace má celkem na kontě přes 300 utkání v nejvyšší soutěži.

Červený by měl být poslední hráč, který tým semifinalisty poslední sezony pro nadcházející ročník doplní. "V tuto chvíli máme tým kompletní. Je však možné, že bychom ho ještě posílili v případě, že by se na přestupovém trhu objevilo nějaké zajímavé jméno," uvedl Kmoníček.

Kádr Hradce Králové již doplnili obránci Oskars Cibulskis, Dominik Graňák, Filip Pavlík a Mislav Rosandič a útočníci Lukáš Cingel, Petr Koukal a Tomáš Zigo.

Reklama

Související témata: