Hlavní obsah

Leží na nás deka, jsem vytočený, neskrývá litvínovský brankář Petrásek

Litvínov

V tíživé situaci nastoupí hokejisté Litvínova k úterní dohrávce extraligy na ledě pražské Sparty. Po sedmi porážkách v řadě, při nichž získali pouhý bod za prohru 0:1 s Pardubicemi po nájezdech, se topí dál na posledním místě tabulky.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Litvínovský brankář Michael Petrásek je pořádně naštvaný

Článek

Brankář Michael Petrásek sice nedostal za pětašedesát minut duelu s Východočechy ani gól, přesto byl zklamaný.

„Vychytaná nula ani po prodloužení mě vůbec netěší. Je to pořád stejná písnička. Když uhájíme vzadu nulu, nejsme schopni skórovat. Dvanáct vstřelených branek v deseti zápasech, to je horší bilance, než má průměrný fotbalový tým," kroutil hlavou gólman.

„Leží na nás deka. Proti Pardubicím jsme naštěstí ustáli první třetinu, kdy jsme byli pod tlakem. Pak jsme se zlepšili, ale bez efektu. Jsem vytočený a nerad bych řekl něco, co bych neměl nebo nechtěl," dával najevo nespokojenost. „Co s tím? Musí přijít útočník, který bude lídr a bude dávat nějaké góly," uvažoval Petrásek.

„Sráží nás naše nemohoucnost," přidal se útočník Martin Hanzl. „První třetina byla šílená. Musíme poděkovat brankáři Petráskovi, že to zůstalo bez branek. V kabině pak proběhla bouřka, při níž lítaly věci. Jsem v mužstvu druhým rokem a něco podobného jsem předtím dosud nezažil," líčil forvard.

„Po hokejové stránce nám chybělo všechno. Takhle se nebojuje o každý bod. Hledáme hráče v lepší pozici, měli bychom častěji střílet. Těch dvanáct vstřelených gólů je hrozné číslo. Nezbývá nám, než zabrat na Spartě a od něčeho se odrazit. Od vedení žádné ultimátum nemáme, ale sami víme, že jsme na tom hodně špatně," dodal Martin Hanzl.

eš, Sport.cz., Právo

Reklama

Související témata: