Hlavní obsah

HOKEJ ON-LINE: 1. kolo extraligy

Minule třetí Znojmo přijíždí na led mistrovské Sparty v pátečním úvodním kole hokejové extraligy. Domácí věří, že je při repríze semifinále play-off podpoří diváci, na něž čeká i nová videoznělka ukazující hráče jako římské gladiátory. Sledujte on-line přenosy z úvodního kola na stránkách Sport.cz!

Foto: čtk

Radost hokejistů Sparty

Článek

"Rádi bychom, aby si fanoušci našli v hojném počtu cestu do haly. Vítáme, že se začne hrát, příprava už byla monotónní. Hráči musí být připraveni, že každý jejich zápas bude v sezóně provázet velké očekávání," tvrdí trenér Sparty František Výborný.

Znojmo v přípravě vyhrálo jen třikrát a trápilo se v koncovce. "Pokusíme se být Spartě důstojným soupeřem, i když mám pocit, že mistr bude v nové sezóně ještě silnější. Utkání bude velkou zkouškou, pod větším psychickým tlakem by ale mohl být soupeř," míní znojemský kouč Miloslav Hořava.

Hokejová O2 extraliga - 1. kolo
17:00ZLÍN - VÍTKOVICEON-LINE ZDE
Zlín bez zraněného Mokrejše a Kováře, který má podezření na zápal plic. Vítkovický Gólman Pinc dostal novou výstroj na poslední chvíli.
17:00TŘINEC - Č. BUDĚJOVICEON-LINE ZDE
Domácím bude chybět distancovaný Frolo, Jihočeši týmu nesedí. Ti mají kádr kompletní, rádi by navázali na vítěznou generálku s Libercem
17:30KLADNO - LITVÍNOVON-LINE ZDE
Kladno nastoupí bez dlouhodobě zraněného beka Evana. Litvínov má mimo hru brankáře Fialu. Naskočí Benda a hrát bude i Prorok.
17:30PLZEŇ - SLAVIAON-LINE ZDE
Dlouhodobě mimo hru Kracík, nahradí ho navrátilec Šaffer. Slavia postrádá zraněného Tomicu, mimo Havel, otazník nad startem Kolaříka.
18:00SPARTA - ZNOJMOON-LINE ZDE
Na Markově postu při absenci Štrby bude hrát Langhammer. Znojmo přijede do Prahy už s novou posilou, útočníkem Svobodou.
18:00KARLOVY VARY - LIBERECON-LINE ZDE
Představí se i čerstvá akvizice, slovenský forvard Skladaný. Kouč hostí Paleček postrádá obránce Holuba a Čuttu.
18:00PARDUBICE - VSETÍNON-LINE ZDE
Píšovi běží distanc, zraněni Čech a Cetkovský, nejistý start Lašáka. Vsetín by chtěl s mladým kádrem favorita překvapit a urvat alespoň bod.

Reklama