Hlavní obsah

Hokejová O2 extraliga on-line: Litvínov vs. Kladno

PRAHA

Souboj Litvínova a Kladna před kamerami České televize uzavře v sobotu program čtrnáctého extraligového kola. Utkání bude mít i slavnostní předehru, severočeský klub a město Litvínov ocení bývalého reprezentačního obránce a trojnásobného mistra světa Jiřího Bublu, který trvale žije ve Vancouveru, ale v současnosti pobývá v Česku.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Chemopetrol chce na stadionu Ivana Hlinky, Bublova spoluhráče a kamaráda, navázat na předchozí vysokou výhru nad Pardubicemi. Svěřence trenéra Václava Sýkory ale čekají v rychlém sledu tři zápasy. Další utkání odehrají v neděli ve Zlíně, v úterý nastoupí v předehrávce 17. kola v Liberci.

"Je to náročné, máme strašně krátký čas na regeneraci. Důležité jsou i psychické síly. Když budeme úspěšní v prvním zápase s Kladnem, určitě se nám do Zlína pojede lépe," uvedl Sýkora na oficiálních internetových stránkách klubu. Volbu ČT zařadit utkání do programu nepovažuje za ideální. "Není šťastná. Čekají nás tři zápasy ve čtyřech dnech. Musíme to ale respektovat a vyrovnat se s tím," řekl Sýkora, jenž by do branky již mohl poslat uzdravenou jedničku Altrichtra.

Hokejová extraliga on-line na Sport.cz:
14. kolo:Litvínov - Kladno

Hokejisté Kladna by rádi na severu Čech oplatili soupeři porážku z prvního kola a zároveň odčinili svůj předešlý nezdar v Českých Budějovicích, kde vyšli střelecky naprázdno. "Chtěli bychom bodovat, ale jsme si vědomi, že domácí mají formu, což potvrdili proti Pardubicím," řekl ČTK kouč Zdeněk Müller.

Rabat má problémy i se složením týmu. Obránce Libor Procházka odešel do Švédska a zraněni jsou Horna s Čechem. Z prvoligového Ústí se proto do mateřského klubu vrátil bek Evan. "Venku jsme v letošní sezóně ještě nepropadli, ale musíme zlepšit koncovku," dodal Müller.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články