Hlavní obsah

Vantuch bude pokračovat v Chomutově

Chomutov

Hokejový útočník Lukáš Vantuch bude i v příštím extraligovém ročníku oblékat dres Chomutova. S vedením Pirátů, k nimž přišel v poslední lednový den na hostování z Liberce, se dohodl na pokračování spolupráce, ačkoliv období hostování již vypršelo.

Foto: piratichomutov.cz

Radost chomutovských hokejistů - ilustrační foto.

Článek

"Vím, že Lukáš je velký a silný. Právě proto jsme ho v lednu brali. Během působení u nás se osvědčil, takže jsme se dohodli na pokračování, když se ta možnost naskytla," vysvětlil hlavní trenér a sportovní manažer Vladimír Růžička.

Třicetiletý Vantuch odehrál v uplynulém ročníku za Bílé Tygry 29 zápasů a zaznamenal dvě asistence. v chomutovském dresu stihl včetně skupiny o umístění 11 utkání a připsal si šest bodů za dva góly a čtyři nahrávky.

Ke změně došlo v klubu na nejvyšších manažerských postech. Již po necelém roce skončil po vzájemné dohodě Karel Adamík, který byl generálním ředitelem. Novým šéfem Pirátů se stal Stanislav Mikšovic, jenž se vrací na pozici výkonného ředitele.

"Nerozcházíme se s Karlem ve zlém, přestože jsme oba měli o vzájemné spolupráci trochu jiné představy," připustil statutární ředitel klubu Jaroslav Veverka.

Reklama

Související témata: