Hlavní obsah

Hořava zažil poučný debakl

KLADNO

Nemilosrdné kritice podrobil znojemský trenér Miloslav Hořava své svěřence po nedělním debaklu v Kladně. Borci z jihu Moravy prohráli potřetí v řadě. Hořavu však mnohem více štval způsob, jakým k potupnému výprasku došlo, než začínající zlá série.

Foto: www.hokejkv.cz

Miloš Hořava

Článek

"Přístup našich hráčů v souboji s Kladnem nebyl dostatečný ani na bago. Výkon byl naprosto katastrofální, od prvního střídání bylo všechno špatně," soptil Hořava.

Hráče během přestávek v boji se Středočechy žádným drsným proslovů nevystavil. "Já na kluky nekřičím. Navíc jsem viděl, že není síla na zvrat," vykládal znojemský kouč. Z debaklu nehodlá dělat dramatické závěry. "Takový zápas jednou potká každého," tvrdil Hořava.

Příčinu tří nezdarů za sebou spatřuje ironií osudu v parádním postavení Znojma, které do neděle nejvyšší soutěži kralovalo. "Paradoxně nám to uškodilo. Nejsme zvyklí hrát z prvního místa. Třeba byl ten výprask poučný. Možná jsme totiž Kladno podcenili a teď se vrátíme na zem," prohlásil znojemský trenér a odmítl, že se pod výsledkový propad mohly podepsat i spekulace o jeho odchodu do Slavie. "Je to nesmysl. Mám svoji práci ve Znojmě a vůbec nepřemýšlím, že bych měnil působiště," rázně prohlásil Hořava.

Reklama

Související témata: