Hlavní obsah

Třinci vůbec nejdou nájezdy

TŘINEC

Počtvrté v sezóně dovedli hokejisté Třince extraligový zápas až k samostatným nájezdům, jenže po dvou nezdarech s Libercem a prohře ve Vsetíně při nich neuspěli ani v úterý ve Vítkovicích. Tak špatnou bilanci nemá žádný jiný extraligový tým. Letos se už střelci Ocelářů pustili do souboje s gólmanem soupeře při nájezdech patnáctkrát, uspěli ale jen ve třech případech.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Kudrna vedle gólu zahodil další dva pokusy, stejnou bilanci si drží Tomas, vyhlášený exekutor Polanský uspěl jenom jednou ze čtyř pokusů. Třikrát už selhal Peterek a v úterý si po neúspěchu připsali také Zálešák i nečekaný exekutor, obránce Kroupa.

"Kroupa dostal přednost před Polanským, neboť v tréninku nájezdy proměňoval bezpečně. V zápase se mu to ale nepovedlo," krčil rameny asistent trenéra Třince Jan Daneček.

"Nájezdy v přípravě pilujeme, přesto přicházíme o cenné bodíky," litoval Daneček a posteskl si, že při rozhodující fázi vyrovnaných zápasů se nedaří ani třineckým gólmanům.

Danečkovi odhad nevyšel

Proti Liberci dvakrát neuspěl Biegl, který už v týmu není, ve Vsetíně byl na penalty krátký mladý Žigárdy a ve Vítkovicích zase Lukáš Daneček. "V zápase měl dost dobrých zákroků, ale při nájezdech rozhodly Pincovy zkušenosti," uznal jeho otec.

"Je to loterie. Vojtek se mě ptal, jestli má jít do brány, ale já si věřil. Věděl jsem, že pojedou praváci, a tak jsem si hlídal kličku do bekhendu. Burger a Procházka se ale trefili pod rameno," posteskl si Lukáš Daneček, který vychytal jen Irgla.

Třinec ale nakonec bod z vítkovického ledu bral. "Čekali jsme, že ve sledu utkání, která jdou rychle za sebou, to nebude líbivý hokej. To se potvrdilo a za úporný boj si alespoň ten minimální zisk tým zaslouží," uvažoval Daneček, jenž věří, že námluvy Magnitogorsku s Kudrnou nevyústí v odchod jedné z klíčových postav třineckého útoku.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články