Hlavní obsah

Vůjtek se vrací k hokeji, bude hrát v Třinci

TŘINEC

Pouze sedm měsíců vydržel bez hokeje nejlepší střelec světového šampionátu v roce 1997 ve Finsku Vladimír Vůjtek. Přestože po skončení uplynulé sezony ohlásil konec aktivní kariéry, v úterý své rozhodnutí definitivně změnil a podepsal smlouvu v Třinci. Spolupracovníkovi ČTK to potvrdil sportovní ředitel Ocelářů Pavel Marek.

Foto: internet

Vladimír Vůjtek

Článek

Čtyřiatřicetiletý Vůjtek s týmem dva týdny trénoval a rozhodoval se, zda se vrátí zpět do extraligového kolotoče. A nakonec tak učiní. V novém dresu by se měl poprvé objevit po reprezentační přestávce 3. prosince, kdy se Třinec představí ve Vsetíně.

Odchovanec vítkovického hokeje, který má za sebou angažmá v zámořské NHL a působil i ve Finsku či v Rusku, podepsal na severu Moravy smlouvu do konce této sezóny. "Budeme se ale snažit přemluvit Vláďu ke spolupráci i na další sezónu," řekl Marek.

Vůjtek se tak v krátké době stal druhou posilou aktuálně osmého týmu extraligové tabulky. Kontrakt s Oceláři podepsal i slovenský reprezentační útočník Juraj Štefanka. V blížící se reprezentační přestávce by naopak do ruské superligy měl zamířit Jaroslav Kudrna.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články