Hlavní obsah

Jaroslavl - Nižněkamsk 2:4Polášek opět bodoval a pomohl Nižněkamsku k výhře

Moskva
Aktualizováno

Obránce Adam Polášek přispěl asistencí k vítězství Nižněkamsku na ledě Jaroslavle 4:2 a bodoval ve třetím utkání Kontinentální hokejové ligy za sebou. Na úvodní brance domácích se podílel Jakub Nakládal. Jaroslavli chyběl v pátém zápase v řadě kvůli zranění český brankář Alexander Salák a jeho tým počtvrté prohrál.

Článek

Proti Nižněkamsku se do branky Lokomotivu postavil teprve osmnáctiletý Daniil Isajev. V první třetině inkasoval jednou a za stavu 1:1 do druhé dvacetiminutovky místo něj nastoupil pouze o dva roky starší Ilja Konovalov.

Jaroslavl šla vzápětí do vedení, ale hosté třemi góly zápas otočili. Vítěznou branku dal v 39. minutě Pavel Kulikov, v poslední třetině pojistil výhru Nižněkamsku za Poláškova přispění Andrej Sergejev.

Shodná venkovní vítězství 6:0 si připsaly Petrohrad a Omsk, který zdolal Viťaz a připsal si sedmou výhru v řadě. Petrohrad uspěl po páteční porážce právě s Omskem v nájezdech a navázal na předchozí sérii sedmi vítězství. Čisté konto v brance SKA udržel na ledě moskevského Spartaku Igor Šesťorkin a třetí nulou v sezoně vyrovnal v čele této statistiky Jakuba Kováře z Jekatěrinburgu.

Kontinentální hokejová liga:
Jaroslavl - Nižněkamsk 2:4 (Nakládal 0+1 - Polášek 0+1)
Spartak Moskva - Petrohrad 0:6
Viťaz Čechov - Omsk 0:6

Reklama