Hlavní obsah

Jekatěrinburg - Dynamo 1:4Brankář Kovář poprvé v sezoně nedochytal zápas Jekatěrinburgu

Moskva
Aktualizováno

Jakub Kovář poprvé v sezoně Kontinentální hokejové ligy nedochytal zápas Jekatěrinburgu. Český brankář v dnešním duelu proti Dynamu Moskva střídal na začátku třetí třetiny po čtvrtém inkasovaném gólu. Avtomobilist prohrál doma 1:4 a připsal si pátou porážku z posledních šesti duelů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jakub Kovář na archivním snímku.

Článek

Kováře, jenž nastoupil do třinácti ze čtrnácti utkání Jekatěrinburgu v sezoně, poslaly na střídačku dvě slepené branky ve 45. a 46. minutě. Jeho náhradník Vladislav Gross už sice neinkasoval, ale Avtomobilist porážku neodvrátil. Asistenci u druhého gólu Dynama si připsal český útočník Dmitrij Jaškin.

Slavit nemohl ani brankář Šimon Hrubec z Kunlunu, jenž sice zlikvidoval ve Vladivostoku 32 střel domácích, ale Admiral nad čínským celkem zvítězil 2:1.

Po sedmigólovém přídělu ve středečním debutu proti Omsku zůstal tentokrát Alexander Salák na lavičce nejhoršího mužstva soutěže Dinama Riga, jež utrpělo další debakl, tentokrát od CSKA Moskva. Lotyšský tým sice po třech zápasech poprvé skóroval, ale prohrál vysoko 1:6 a nebodoval posedmé za sebou.

Mezi střelce se podruhé v sezoně zapsal útočník Tomáš Hyka z Čeljabinsku, jenž gólem po přihrávce Lukáše Sedláka přispěl k výhře Traktoru 2:1 na ledě silného Petrohradu.

KHL:
Vladivostok - Kunlun Red Star 2:1
Novosibirsk - Nižněkamsk 4:2
Jekatěrinburg - Dynamo Moskva 1:4 (za hosty Jaškin 0+1)
Magnitogorsk - Nižnij Novgorod 2:3 po sam. nájezdech
CSKA Moskva - Dinamo Riga 6:1 (za domácí Sekáč 0+1)
Petrohrad - Čeljabinsk 1:2 (za hosty Hyka 1+0, Sedlák 0+1)
Viťaz Podolsk - Spartak Moskva 1:2 po sam. nájezdech

Reklama

Související témata: