Hlavní obsah

Dynamo - Soči 3:1Jaškin v KHL opět bodoval

Moskva

Český útočník Dmitrij Jaškin se v Kontinentální hokejové lize podílel přihrávkou na výhře Dynama Moskva 3:1 nad Soči a pojistil si druhé místo v kanadském bodování soutěže. Šestadvacetiletý omský rodák si připsal druhou asistenci u gólu kapitána Vadima Šipačova, na něhož v produktivitě KHL ztrácí stále tři body.

Článek

Jaškin se především díky čtvrtečnímu čtyřbodovému představení při výhře 8:1 nad Čerepovcem dostal na bilanci bod na zápas - po dnešku má na kontě 16 branek a 23 přihrávek.

Dynamo je v tabulce Bobrovovy divize druhé pět bodů za Petrohradem. SKA musel ve čtvrtek po domácí porážce 0:1 před více než 60 tisíci diváky na fotbalovém stadionu přepustit první místo v tabulce soutěže moskevskému rivalovi CSKA, dnes se ale vrátil na vítěznou vlnu výhrou 2:1 nad Magnitogorskem. Za Metallurg nastoupil poprvé po odchodu z Liberce útočník Tomáš Filippi, ale bodově se neprosadil. U jediného gólu Magnitogorsku asistoval jeho reprezentační spoluhráč Andrej Nestaršil.

CSKA dnes zaznamenal díky výhře 6:1 na ledě Viťazu Podolsk pátou výhru za sebou. Přihrávku v domácím mužstvu si připsal obránce Jakub Jeřábek.

Výsledky KHL:
Dynamo Moskva - HK Soči 3:1 (za domácí Jaškin 0+1)
Petrohrad - Magnitogorsk 2:1 (za hosty Nestrašil 0+1)
Viťaz Podolsk - CSKA Moskva 1:6 (za domácí Jeřábek 0+1)
Spartak Moskva - Barys Nur-Sultan 3:1

Reklama