Hlavní obsah

Kouč Říha přivezl hokejisty Spartaku do Havlíčkova Brodu

HAVLÍČKŮV BROD

Na zimním stadiónu v Havlíčkově Brodě v úterý zahájili přípravu na novou sezónu hokejisté Spartaku Moskva, které od loňského prosince vede český trenér Miloš Říha. Na ledě se představily i nové posily, Slováci Ivan Baranka, Branko Radivojevič a Štefan Růžička. Poslední dva mají zkušenosti z NHL, Radivojevič hrál naposledy v Minnesotě a Růžička sbíral zkušenosti ve Philadelphii.

Článek

"V Havlíčkově Brodě to dobře znám ze svého působení v Pardubicích, takže vím, co nás čeká. Využijeme nejen ledovou plochu, ale také posilovnu a výběhy do okolního prostředí," řekl v úterý Říha, který po svém příchodu v minulé sezóně tým výrazně pozvedl. Spartak vypadl v osmifinále play-off po pětizápasové bitvě s Petrohradem.

Říha se snažil v průběhu léta přilákat do Spartaku i české hokejisty, což se mu zatím nepodařilo. V jeho hledáčku byli Petr Čáslava, který se vrátil po působení v Čerepovci do Pardubic, Michal Mikeska prodloužil kontrakt v Ufě a Petr Sýkora v Davosu. Neúspěšně dopadl i pokus získat Josefa Vašíčka, který nakonec posílí Jaroslavl.

Reklama

Související témata: