Hlavní obsah

Hořava dostal nabídku působit jako asistent v Omsku

PRAHA

Český trenér Miloslav Hořava by mohl působit jako asistent trenéra v Omsku, kde je hlavní hvězdou Jaromír Jágr. Bývalý kouč hokejové reprezentace do dvaceti let, který v současnosti vede prvoligové Ústí nad Labem přiznal, že od vedení Avangardu dostal nabídku. Zda opravdu do Kontinentální ligy zamíří, není jasné.

Článek

"Jsem jedním z kandidátů. Nabídku jsem obdržel, ale bližší detaily zatím sdělit nemohu," řekl Hořava internetovému serveru hokej.cz.

Některá ruská média příchod bývalého vynikajícího obránce, který se v roce 1985 stal mistrem světa, považují za hotovou věc. Podle Hořavy samotného to jasné není. "Nechtěl bych to nijak komentovat. Věci by to mohlo uškodit. Ani neřeknu, jestli mám o tu nabídku zájem. Počkejme pár dní. Myslím, že do pondělí bude všechno uzavřeno," uvedl sedmačtyřicetiletý Hořava.

Omsk, ve kterém vedle Jágra působí i Pavel Rosa a Jakub Klepiš, hledá složení nového realizačního týmu poté, co byl v úterý z funkce odvolán Sergej Gersonskij. Místo něj by měl tým ještě v tomto týdnu převzít Kanaďan Wayne Fleming.

Reklama

Související témata: