Hlavní obsah

Rosa by měl podle manažera Bardina v Omsku zůstat

OMSK

Český hokejový útočník Pavel Rosa by měl navzdory úterním informacím ruského tisku zůstat v Omsku a hájit barvy tamního Avangardu. Generální manažer týmu Anatolij Bardin prý s jeho službami nadále počítá a uvedl na pravou míru, proč Rosa opustil tým po utkání Kontinentální ligy na ledě Barysu Astana.

Článek

"Nevidím žádné problémy s Rosou. S Barysem odehrál špatný zápas, proto byl poslán zpět do Omsku. Netřeba situaci nijak dramatizovat, Pavel trénuje a v příštím utkání by se měl vrátit do hry," prohlásil Bardin pro deník Sovětskij Sport. Rosa byl dočasně vyřazen z týmu po prohře 2:4.

Pak se Avangard představil na závěr svého sedmizápasového turné po cizích halách ve Voskresensku a opět prohrál. V daném období si tak připsal jedinou výhru.

V úterý přitom možnost Rosova odchodu potvrdil i jeho zástupce Jiří Hamal. "O situaci jednáme s generálním manažerem týmu Anatolijem Bardinem. Ještě nemáme oficiální vyjádření, ale zřejmě to dopadne tak, že Pavel v Omsku nezůstane," uvedl Hamal pro server hokej.cz.

V podobné situaci jako jedenatřicetiletý forvard se nedávno v KHL ocitl i obránce Magnitogorsku Karel Pilař, který však nakonec v týmu Metallurgu také zůstal.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články