Hlavní obsah

Brendl se blýskl hattrickem a je nejlepším střelcem KHL

MOSKVA

Český útočník Pavel Brendl byl hlavní hvězdou pátečních zápasů Kontinentální hokejové ligy, když hattrickem rozhodl o vítězství Torpeda Nižnij Novgorod nad Nižněkamskem 4:1. U čtvrté branky svého týmu si připsal asistenci. Díky třem zásahům se Brendl dotáhl na nejlepšího střelce soutěže Danise Zaripova z Kazaně, oba mají na kontě 25 gólů.

Foto: www.khl.ru

Pavel Brendl (uprostřed) v dresu Nižného Novgorodu

Článek

Obránce Tomáš Klouček vstřelil ve druhé minutě prodloužení vítěznou branku Barysu Astana, díky níž vyhrál kazašský tým na ledě Viťazu Čechov 3:2. Mezi střelce se zapsal i Pavel Rosa, jenž zaznamenal gól a přihrávku při vítězství Omsku 7:3 na ledě Dinama Minsk.

Tři sekundy před sirénou přišel Magnitogorsk o vítězství v normální hrací době na ledě Petrohradu, za který vyrovnal Andrej Zjuzin. Metallurg nakonec vyhrál 3:2 v samostatných nájezdech a ztrácí na lídra Tarasovovy divize jen bod.

Výsledky
Novokuzněck - Chabarovsk 1:2, Novosibirsk - Togliatti 1:2, Atlant Mytišči - Ufa 2:5, Nižnij Novgorod - Nižněkamsk 4:1 (Brendl 3+1), Viťaz Čechov - Barys Astana 2:3 v prodl. (za hosty Klouček 1+0), Čerepovec - Jaroslavl 4:3 (za domácí Straka 0+1), Dinamo Minsk - Omsk 3:7 (za hosty Rosa 1+1), MVD Balašicha - Čeljabinsk 4:2, Petrohrad - Magnitogorsk 2:3 po sam. nájezdech.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články