Hlavní obsah

Jágr dvěma góly zařídil výhru Omsku a je první mezi střelci KHL

MOSKVA

Útočník Jaromír Jágr potvrdil výbornou formu v úvodu Kontinentální hokejové ligy a dvěma góly přispěl ksobotnímu vítězství Omsku nad Togliatti 5:1. Česká hvězda nasbírala v sedmi zápasech šest branek a dělí se o první místo v tabulce střelců.

Foto: www.khl.ru

Jaromír Jágr (vlevo) v dresu Omsku.

Článek

Cestu za třetí výhrou v sezóně zahájil Jágr už v první minutě, když po 46 sekundách po asistenci Jakuba Klepiše překonal Vasilije Košečkina a otevřel skóre. Druhý gól přidal slavný kladenský rodák ve 43. minutě, kdy zpečetil výsledek na 5:1.

Jen o 44 sekundy dříve vstřelil čtvrtý gól Avangardu Anton Babčuk. Oba se prosadili už proti Sergeji Ogurešnikovovi, jenž nastoupil do branky Lady po úvodní třetině, kterou domácí vyhráli 3:0.

V utkání Nižnij Novgorod - Dynamo Moskva se v rychlém sledu trefili čeští útočníci z obou týmů. Sedmnáct sekund po rozehrání druhé třetiny otevřel skóre hostující Jiří Hudler, ovšem už v čase 21:28 vyrovnal za domácí Torpedo Jaroslav Bednář. Rozhodující gól na 2:1 vstřelil krátce po polovině zápasu Bednářův spoluhráč Ilja Krikunov.

Kontinentální hokejová liga
Omsk - Togliatti 5:1 (za domácí Jágr 2+0, Klepiš 0+1), Barys Astana - Nižněkamsk 1:2 po sam. nájezdech, Jekatěrinburg - Čeljabinsk 2:3, Ufa - Kazaň 3:4, Balašicha - Spartak Moskva 5:3 (za domácí Novák 0+1), CSKA Moskva - Dinamo Riga 2:1, Nižnij Novgorod - Dynamo Moskva 2:1 (Bednář 1+0 - Hudler 1+0), Viťaz Čechov - Dinamo Minsk 5:3.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články