Hlavní obsah

Irgl se blýskl v KHL třemi úspěšnými nájezdy

Hokejový útočník Zbyněk Irgl se ve středu v Kontinentální lize ukázal jako neomylný exekutor samostatných nájezdů. K vítězství Jaroslavle 4:3 nad Chabarovskem přispěl proměněným trestným střílením už ve čtvrté minutě zápasu a poté dvakrát uspěl v souboji s kanadským gólmanem Tylerem Mossem v penaltovém rozstřelu. Lokomotiv si díky Irglovi pojistil první místo v Tarasovově divizi.

Foto: www.khl.ru

Zbyněk Irgl a brankář Jaroslavle Gelašvili

Článek

Celou Západní konferenci vede Petrohrad, který zvítězil na ledě posledního Čechova 4:1 i s přispěním branky Petra Čajánka. Pro českého útočníka to byl jedenáctý gól v sezóně, což znamená první místo v klubové tabulce střelců spolu s Antonem Butem.

Gólem a asistencí si vylepšil bilanci Jaroslav Bednář, nejproduktivnější hráč Torpeda Nižnij Novgorod, které zdolal Čerepovec 6:4. U jeho branky asistoval další český reprezentant Pavel Brendl.

Jiří Novotný přispěl gólem a přihrávkou k vítězství Atlantu Mytišči 3:2 na ledě CSKA Moskva.

Kontinentální hokejová liga:
Jaroslavl - Chabarovsk 4:3 po sam. nájezdech (za domácí Irgl 1+0 a rozhodující nájezd), Nižnij Novgorod - Čerepovec 6:4 (Bednář 1+1, Brendl 0+1 - Straka 0+1), Viťaz Čechov - Petrohrad 1:4 (za hosty Čajánek 1+0), CSKA Moskva - Atlant Mytišči 2:3 (za hosty Novotný 1+1), Spartak Moskva - Novokuzněck 3:0.

Reklama

Související témata: