Hlavní obsah

Omsk poprvé od Jágrova zranění vyhrál

Hokejisté Omsku dokázali poprvé od zranění útočníka Jaromíra Jágra v Kontinentální lize zvítězit. Na domácím ledě v sobotu deklasovali Čeljabinsk 6:1 a připsali si první výhru po sérii tří porážek, které utrpěli v nájezdech nebo prodloužení.

Foto: www.khl.ru

Útočník hokejistů Omsku Alexandr Svitov

Článek

Česká hvězda chyběla v sestavě Avangardu kvůli poranění zad ve čtvrtém utkání po sobě. Čeljabinsk sice otevřel skóre, ale Omsk ještě v první třetině nepříznivý stav otočil.

Jágrův klub dál ztrácí v Černyševově divizi 12 bodů na vedoucí Ufu, která je lídrem celé KHL. Své postavení potvrdila vítězstvím 3:2 nad Magnitogorskem, o němž rozhodl sedm minut před koncem Viktor Kozlov.

Omsk zároveň zvýšil na dva body svůj náskok před třetí Astanou, která zdolala Jekatěrinburg 5:4 v prodloužení. Na dva góly Barysu přihrál obránce Tomáš Klouček, vítězný gól dal slovenský útočník Jozef Stümpel

Výsledky Kontinentální hokejové ligy
Ufa - Magnitogorsk 3:2, Omsk - Čeljabinsk 6:1, Barys Astana - Jekatěrinburg 5:4 v prodl. (Klouček 0+2 - Philipp 0+1), Togliatti - Dynamo Moskva 2:1 po sam. nájezdech, Kazaň - Dinamo Minsk 4:1 (za hosty Ševc 0+1), Nižněkamsk - Dinamo Riga 3:5.

Reklama

Související témata: