Hlavní obsah

Irgl s Vašíčkem se podíleli na devítigólové kanonádě Jaroslavle

Za výrazného přispění českých hokejistů v úterý deklasovala Jaroslavl v Kontinentální lize Viťaz Čechov 9:5. Dva góly v dresu hostů zaznamenal útočník Zbyněk Irgl, což se mu povedlo v této sezóně už podruhé. Jednu branku a přihrávku si připsal Josef Vašíček, jenž je s 26 body nejproduktivnějším hráčem týmu, který vede Tarasovovu divizi.

Foto: www.khl.ru

Zbyněk Irgl a brankář Jaroslavle Gelašvili

Článek

Stejnou pozici má Josef Straka v Čerepovci, který i díky českému útočníkovi zdolal Atlant Mytišči 3:1. Straka svým osmým gólem v sezóně zpečetil v úvodu třetí třetiny teprve páté vítězství Severstalu v normální hrací době.

Poosmé v sezóně skóroval také Jaroslav Bednář, který poslal ve čtvrté minutě Nižnij Novgorod do vedení nad Balašichou. Domácí vzápětí přidali další gól, ale nakonec podlehli 3:5.

Svěřenci českého kouče Miloše Říhy ze Spartaku Moskva zvítězili na ledě lídra Západní konference Petrohradu 4:3 v prodloužení. Na vedoucí tým celé soutěže Ufu ztrácí Petrohrad dva body.

Kontinentální hokejová liga
Chabarovsk - Novosibirsk 1:6 (Čermák 0+2), Čerepovec - Atlant Mytišči 3:1 (Straka 1+0 - Novotný 0+1), Nižnij Novgorod - Balašicha 3:5 (za domácí Bednář 1+0), Petrohrad - Spartak Moskva 3:4 v prodl., Viťaz Čechov - Jaroslavl 5:9 (za hosty Irgl 2+0 a Vašíček 1+1).

Reklama

Související témata: