Hlavní obsah

Irgl dvěma góly a přihrávkou zařídil vítězství Jaroslavle

Český útočník Zbyněk Irgl prožil třetí dvougólový zápas v letošní sezoně Kontinentální hokejové ligy a byl hlavním strůjcem vítězství Jaroslavle nad Dinamem Minsk. K výhře 4:1 ve středu přispěl navíc jednou asistencí.

Foto: www.khl.ru

Zbyněk Irgl a brankář Jaroslavle Gelašvili

Článek

Irgl nejprve vyrovnal na 1:1 a v 59. minutě obstaral také poslední gól zápasu po asistenci Josefa Vašíčka, který si upevnil postavení nejproduktivnějšího hráče Lokomotivu. Na kontě má 14 gólů a 15 přihrávek.

Jiří Novotný se podílel na obou brankách Atlantu Mytišči, který zdolal Petrohrad 2:1 v prodloužení a překazil mu možnost jít do čela KHL. Český útočník si gólem v 50. minutě vynutil prodloužení, v němž přihrál už po 38 sekundách na vítězný gól nejproduktivnějšímu hráči Atlantu Sergeji Mozjakinovi.

Kouč Miloš Říha dovedl Spartak Moskva k vítězství v derby s Dynamem 4:2, po němž jeho tým přeskočil městského rivala v tabulce a je druhý v Bobrovově divizi díky lepšímu skóre.

Kontinentální hokejová liga:
Atlant Mytišči - Petrohrad 2:1 v prodl. (za domácí Novotný 1+1, Bulis 0+1), Balašicha - Dinamo Riga 4:2, Jaroslavl - Dinamo Minsk 4:1 (za domácí Irgl 2+1, Vašíček 0+1), Kazaň - Togliatti 1:2, Spartak Moskva - Dynamo Moskva 4:2.

Reklama

Související témata: