Hlavní obsah

Hudler zařídil dvěma góly vítězství hokejistů Dynama Moskva

Útočník Jiří Hudler se dvěma góly podílel na dnešním vítězství Dynama Moskva 3:0 nad Ladou Togliatti v Kontinentální hokejové lize. Český reprezentant vstřelil ve 44. minutě první branku utkání a dvě a půl minuty před koncem potvrdil výhru Dynama do prázdné branky. Minutu nato se ještě trefil jeho švédský spoluhráč Linus Omark.

Foto: www.khl.ru

Jiří Hudler v dresu Dynama Moskva

Článek

V druhém duelu po sobě skóroval útočník Jan Marek a pomohl Magnitogorsku k udržení pozice nejlepšího týmu soutěže. Při výhře 4:0 nad Astanou vstřelil gól i Jaroslav Kudrna za asistence Marka a Tomáše Rolinka.

Brankou přispěl k výhře svého mužstva i útočník Jiří Novotný. Jeho Atlant Mytišči sice přišel ve třetí třetině duelu s CSKA Moskva během necelé minuty o dvougólové vedení, nakonec však zvítězil 3:2 po samostatných nájezdech.

Omsk vyhrál na ledě Jekatěrinburgu 4:0, na jeden gól nahrál Jaromír Jágr.

Kontinentální hokejová liga:
Čeljabinsk - Ufa 1:4, Jekatěrinburg - Omsk 0:4 (Jágr 0+1), Magnitogorsk - Barys Astana 4:0 (Marek 1+1, Kudrna 1+0, Rolinek 0+1), Čerepovec - Nižnij Novgorod 5:1, Petrohrad - Viťaz Čechov 1:0, Atlant Mytišči - CSKA Moskva 3:2 po sam. nájezdech (za domácí Novotný 1+0, Bulis 0+1), Dynamo Moskva - Togliatti 3:0 (Hudler 2+0, Rachůnek 0+1).

Reklama