Hlavní obsah

Brankář Lašák zažil vítězný debut v KHL proti Jágrovi

MOSKVA

Slovenský hokejový gólman Ján Lašák zažil vítězný debut v Kontinentální hokejové lize. V prvním zápase po odchodu z Košic na měsíční hostování do Atlantu Mytišči získal bývalý pardubický brankář v Omsku skalp Jaromíra Jágra. Hosté i díky Lašákovi, který v Atlantu nahradil zraněného švýcarského gólmana Martina Gerbera, zvítězili 4:2.

Článek

Jágr si v zápase připsal asistenci stejně jako na druhé straně Jan Bulis, který přihrál na poslední gól při hře Omsku bez brankáře pouhou sekundu před koncem utkání. Atlant vyhrál posedmé z posledních osmi utkání.

V duelu Novosibirsku s Novokuzněckem dali po gólu čeští útočníci Leoš Čermák a Miloslav Hořava. Zatímco druhý jmenovaný otevřel skóre ve prospěch hostů, Čermák za stavu 0:2 odstartoval na začátku druhé třetiny obrat, na jehož konci byla výhra domácích v prodloužení 4:3.

Kontinentální hokejová liga:
Novosibirsk - Novokuzněck 4:3 v prodl. (Čermák 1+0 - Hořava 1+0), Barys Astana - Čerepovec 3:4, Omsk - Atlant Mytišči 2:4 (Jágr 0+1 - Bulis 0+1), Ufa - Petrohrad 6:3 (za domácí Blaťák 0+1), Togliatti - Magnitogorsk 3:5 (za hosty Marek 0+1), Viťaz Čechov - Balašicha 2:3 (za hosty Novák 0+1), Jaroslavl - Nižnij Novgorod 1:0, Nižněkamsk - Jekatěrinburg 5:2, Kazaň - Čeljabinsk 2:1 po sam. nájezdech, CSKA Moskva - Spartak Moskva 2:1, Dinamo Minsk - Dynamo Moskva 2:3 (za hosty Rachůnek 0+1).

Reklama

Související témata: