Hlavní obsah

Bulis pomohl dvěma góly k výhře hokejistů Atlantu

Hokejový útočník Jan Bulis V úterý v KHL pomohl dvěma góly k výhře Atlantu Mytišči 5:1 na ledě Viťazu Čechov. Jednatřicetiletý Čech vstřelil první a poslední branku zápasu a s 16 zásahy v sezoně se dotáhl na nejlepšího střelce týmu Sergeje Mozjakina.

Foto: Milan Malíček, Právo

Jan Bulis na tréninku hokejové reprezentace

Článek

Mezi střelce se v úterním programu zapsal také Tomáš Rolinek, jenž jako jediný z Magnitogorsku skóroval v řádné hrací době na ledě Spartaku Moskva. Metallurg vyhrál nad svěřenci trenéra Miloše Říhy 2:1 po nájezdech, přičemž jednu penaltu proměnil na straně vítězů Jan Marek.

Jasným vítězstvím Ufy 4:1 skončil duel s Omskem, v jehož dresu se neprosadil Jaromír Jágr. Na jediný gól Avangardu nahrál Jakub Klepiš. Svěřenci ruského reprezentačního kouče Vjačeslava Bykova se díky výhře nad Avangardem dostali do čela tabulky celé KHL.

Kontinentální hokejová liga:
Ufa - Omsk 4:1 (za hosty Klepiš 0+1), Togliatti - Novosibirsk 5:2, Balašicha - Čeljabinsk 1:2, Čerepovec - Nižnij Novgorod 4:3 v prodl., Jaroslavl - Jekatěrinburg 3:1, Kazaň - Chabarovsk 7:2, Nižněkamsk - Novokuzněck 4:3 v prodl. (za hosty Marušák 0+1), Viťaz Čechov - Atlant Mytišči 1:5 (za hosty Bulis 2+0), Spartak Moskva - Magnitogorsk 1:2 po sam. nájezdech (za hosty Rolinek 1+0), Dinamo Riga - CSKA Moskva 2:3 v prodl.
18:30 Dinamo Riga - CSKA Moskva.

Reklama