Hlavní obsah

VIDEO: Jágrův Omsk hrál s Čechovem jen čtyři minuty. Kvůli rvačkám došli hráči

OMSK

Jen necelé čtyři minuty se hrál sobotní zápas Kontinentální hokejové ligy mezi Viťazem Čechov a Avangardem Omsk. Po sérii rvaček a trestů do konce zápasu byl předčasně ukončen kvůli nedostatečnému počtu hráčů.

Foto: www.khl.ru

Do rvaček se zapojil i Jaromír Jágr

Článek

První střety se odehrály už při rozbruslení, poprvé se pak hokejisté do sebe pustili v čase 3:27. Rozhodčí rozdali sedm trestů do konce zápasu, další úsek hry však trval pouhých sedm sekund a rvačky se rozhořely nanovo.

Sudí se pak pokusili zahájit hru ještě dvakrát, ale soupeři měli evidentně zájem jen o pěstní souboje. Zapojil se do nich i Jaromír Jágr, který dostal dva dvouminutové a dva desetiminutové tresty.

Ze sestav pak už zbyla jen torza a zápas v čase 3:39 skončil. Podle oficiálního webu KHL se něco takového stalo v ruském hokeji poprvé v historii. O osudu utkání a disciplinárních trestech rozhodne vedení ligy v neděli.

"Něco takového jsem nikdy v životě neviděl. Kvůli tomu jsme do Čechova rozhodně nejeli. Vždyť my v Avangardu nemáme žádné bitkaře, navíc zítra hrajeme důležitý zápas s Ufou," poznamenal na serveru gazeta.ru bývalý generální manažer Omsku Anatolij Bardin, který je nyní poradcem gubernátora.

Jágr byl podle něj po skončení zápasu dlouho v šoku. "Dokonce i on se musel prát. V té situaci neměl jiné východisko," dodal Bardin.

Reklama

Související témata: