Hlavní obsah

Vašíček vyrovnal v prodloužení sérii Jaroslavle se Spartakem

Český útočník Josef Vašíček rozhodl v prodloužení čtvrtého čtvrtfinále play off KHL o vítězství Jaroslavle 4:3 na ledě hokejistů Spartaku Moskva. Účastník olympijských her ve Vancouveru se trefil v osmé minutě nastavení a vyrovnal stav série na 2:2.

Foto: www.khl.ru

Josef Vašíček oslavuje gól s fanoušky Jaroslavle.

Článek

Devětadvacetiletý Vašíček skóroval ve čtvrtfinále poprvé, dva góly si připsal v osmifinálové sérii proti Atlantu Mytišči.

Na hraně vyřazení je Dinamo Riga, které v úterý prohrálo 4:5 v druhém prodloužení s Balašichou a v sérii ztrácí 1:3. Jeden gól hostů vstřelil obránce Filip Novák.

Ve Východní konferenci pokračuje v úspěšné cestě play off Nižněkamsk, kterému se po hladkém přechodu přes Omsk daří i ve čtvrtfinále proti Ufě. Něftěchimik vyhrál třetí duel 1:0 a nad vítězem základní části vede 2:1.

Čtvrtfinále play off Kontinentální hokejové ligy
Západní konference - 4. zápasy: Spartak Moskva - Jaroslavl 3:4 v prodl. (za hosty Vašíček 1+0), stav série 2:2, Dinamo Riga - Balašicha 4:5 v prodl. (za hosty Novák 1+0), stav série 1:3.
Východní konference - 3. zápasy: Nižněkamsk - Ufa 1:0, stav série 2:1, Kazaň - Magnitogorsk 0:1 v prodl., stav série 2:1.

Reklama