Hlavní obsah

První finále KHL Novákova Balašicha nezvládla, Kazaň vede

PRAHA/MOSKVA

Hokejisté týmu HK MVD Balašicha nastoupili ke svému prvnímu finále Kontinentální ligy (KHL), ale na vlastním ledě selhali. Úvodní zápas prohráli s obhájci titulu z Kazaně 2:3, když vítěznou trefu zaznamenal v 45. minutě Dmitrij Obuchov. Balašicha, kde hraje i český obránce Filip Novák, se pokusí uspět doma znovu ve druhém utkání v pátek.

Foto: www.khl.ru

Radost hokejistů Kazaně

Článek

První třetina zápasu se hrála bez branek, ale ve druhé se oba brankáři Garnett i Vehanen museli pro puky shýbat hned dvakrát. Nejprve fanoušky Balašichy rozjásal Alexej Ugarov, po třech minutách odpověděl Jemelin. Za další čtyři minuty dostal domácí znovu do vedení v přesilovce Trachanov, ale za pět minut bylo znovu vyrovnáno zásluhou Kapanena.

A po čtyřech minutách třetí třetiny kapituloval Michael Garnett v brance Balašichy potřetí, když jej překonal Dmitrij Obuchov. Další branka už nepadla a Kazaň se tak ujala ve finálové sérii vedení.

Finále Kontinentální hokejové ligy - 1. zápas:
HK MVD Balašicha - AK Bars Kazaň 2:3 (0:0, 2:2, 0:1)
Branky a nahrávky: 27. Ugarov (Kokarev, Derljuk), 34. Trachanov (Kokarev, Bojkov) - 30. Jemelin, 39. N. Kapanen (Panin), 45. Obuchov (Baďjukov) .
Stav série: 0:1.

Reklama

Související témata: