Hlavní obsah

Hradec zná jízdní řád KHL. Jágr přiletí do Popradu 23. září, Hašek 9. října

PRAHA

Jízdí řád KHL pro sezónu 2010/2011 je na světě. A je v něm zahrnut i HC Lev Hradec Králové, který má hostovat v Popradu. Sice má být jen na „návštěvě“, ale oficiální rozlosování v Bobrově divizi uvádí tento klub jako Lev g. Poprad. První utkání se na slovenském území odehraje 21. září, přiletí nováček Jugra Chanty-Mansijsk.

Foto: www.khl.ru

Ilustrační foto.

Článek

Hradec patří ve třetím ročníku Kontinentální ligy do Bobrovy skupiny, která mimo něj čítá tato mužstva: Dinamo Moskva, Dinamo Riga, SKA Petrohrad, Spartak a CSKA Moskva. Úvodní utkání hradecký tým sehraje 10. září na hřišti AK Bars Kazaň. Tedy s posledním vítězem Gagarinova poháru.

Na Slovensko se také podívá Jaromír Jágr. Avangard Omsk má v rozpisu zápas v Popradu 23. září. Dominik Hašek a Spartak Moskva zavítají do této destinace premiérově 9. října.

Celkem čtyřiadvacet týmů sehraje v základní části KHL 672 utkání. Play-off odstartuje 23. února 2011 a vítěz soutěže bude znám nejpozději 20. dubna. Zápas hvězd má zatím dva termíny. První je 5. února případně o den později v Petrohradě.

Reklama

Související témata: