Hlavní obsah

Konec tajností. HC Lev trénuje v Popradu s 22 hokejisty

PRAHA

V úterý už oficiálně, žádné tajnosti jako den předtím. HC Lev, který chce hrát v Popradu Kontinentální ligu, má v současnosti k dispozici dvaadvacet hokejistů. Tým vede trenérská dvojice Miloslav Hořava a Radim Rulík. Mužstvo absolvuje na Slovensku přípravný kemp, ale zatím nemá jistotu, že bude soutěž hrát. Slovenský hokejový svaz jeho účinkování v pondělí neschválil.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Zimní stadion v Popradu

Článek

Mezi největší hvězdy „týmu KHL“ patří útočníci Jaroslav Bednář, Róbert Petrovický, Miloslav Hořava mladší nebo také Jiří Bicek, který získal v roce 2003 Stanley Cup s New Jersey.

V podstatě jde o potvrzení nejznámějších jmen, které Sport.cz zveřejnil už v pondělí, když Poprad navštívil. Mezi adepty na nový dres v Kontinentální lize je i Otakar Janecký mladší. Tedy syn sportovního ředitele klubu.

O dalším vývoji HC Lev by mělo být jasno 18. srpna, kdy zasedá Výkonný výbor Slovenského hokejového svazu. Podle čtk ale klub očekává, že o jeho účasti v KHL bude jasno už v pondělí.

Seznam hráčů, kteří jsou na soustředění HC Lev v Popradě:
Brankář: Ján Laco (SR),
obránci: Josef Melichar, Jan Piskáček, Lukáš Poživil (všichni ČR), Dušan Devečka, Radoslav Suchý, Matěj Múčka (všichni SR),
útočníci: Jaroslav Bednář, Miloslav Hořava, Libor Pivko, Jaroslav Kristek, Patrik Valčák, Otakar Janecký mladší, Tomáš Rachůnek (všichni ČR), Michal Hudec, Rudolf Huna, Róbert Petrovický, Jiří Bicek, Ivan Dornič, Samir Saliji, Jakub Rumpel (všichni SR), Emil Lundberg (Švéd.).

Reklama

Související témata: