Hlavní obsah

Jágrovi vytrhli zub moudrosti a hned dotáhl Omsk k dalšímu vítězství

NIŽNIJ NOVGOROD

Kvůli bolavému zubu přišel Jaromír Jágr o přípravný zápas. Po úspěšném zákroku na klinice, kde mu zub moudrosti vytrhli, už český hokejový mág nastoupil na turnaji v Nižném Novgorodu a jednou gólovou asistencí se podílel na vítězství Omsku 3:2 nad Dynamem Moskva. Asistenci si připsal i bývalý útočník Slávie Roman Červenka, který těsně před koncem naservíroval přihrávku na vítězný gól Denisi Kuljašovi.

Foto: www.khl.ru

Jaromír Jágr v dresu Avangardu Omsk už zase perlil.

Článek

Jágr chyběl v úterním úvodním zápas na turnaji o Poháru gubernátora Nižegorodské oblasti proti domácímu Torpedu, ale i bez něho Omsk zvítězil 4:2.

Jaromíra trápily zuby. "Myslel jsem, že to bude jako obvykle, trochu to bude bolet a přejde to.. Ale pak jsem v noci nemohl spát, a tak jsem si musel přiznat, že je to asi vážnější," popsal situaci ruským novinářům.

"Zuby jsem si vždy nechával spravovat pouze v Americe, protože jsem myslel, že tam mají nejlepší lékaře... Takže jisté obavy jsem měl. Ale  zaslechl jsem, že i v Rusku jsou dobří profesionálové. Nelituji, všechno proběhlo rychle a velmi kvalitně. Můžu jim jenom poděkovat," uzavřel Jágr.

Ačkoli měl absolvovat kontrolu u dentisty, dal Jágr přednost zápasu proti Dynamu. „Cítím se v pohodě a chci hrát, tak proč zase někam jezdit...," reagoval po svém a nechtěl už o "zubařské aféře" slyšet.

Ve čtvrtek hraje Jágrův Omsk proti Chabarovsku a v sobotu turnaj vrcholí zápasy o konečné umístění.

Reklama

Související témata: