Hlavní obsah

Říha bude podle ruského tisku jmenován trenérem Atlantu Mytišči

MOSKVA

Hokejový trenér Miloš Říha nezůstane podle ruského tisku po propuštění ze Spartaku Moskva dlouho bez práce. Internetový server deníku Sport Express informoval, že je prakticky jisté, že se český kouč vrátí na střídačku Atlantu Mytišči, který v minulosti již trénoval. O zájmu Atlantu o Říhovy služby se začalo v Rusku spekulovat okamžitě po jeho propuštění ze Spartaku. Jeho jmenování by mělo být oznámeno začátkem tohoto týdne, po jednání s vedením klubu z Moskevské oblasti.

Foto: www.khl.ru

Trenér Miloš Říha

Článek

"Zprávami, které kolují, se nezabývám. Teprve v pondělí uvidím, co bude. Chtěl bych domů, ale je půlka sezony, jsem trenér a musím pracovat. Jestli přijde nějaká nabídka, budu o ní vážně přemýšlet," řekl Říha zpravodaji ČTK v sobotu.

Říha vedl Atlant v sezoně 2005/06, kdy klub působil v ruské superlize pod názvem Chimik Voskresensk. Dovedl jej do čtvrtfinále play off, ale poté se nedohodl na podmínkách nové smlouvy. Staré spory jsou prý ale již zapomenuty.

Atlant, jehož dres oblékají Zbyněk Irgl a momentálně zraněný Jan Bulis, je na tom na začátku KHL podobně jako Spartak. Tým doposud získal 14 bodů z jedenácti zápasů a patří mu až páté místo v Tarasovově divizi. Kvůli horšímu skóre je mimo postup do play off.

Reklama