Hlavní obsah

Hašek vyděsil KHL ztrátou vědomí, zápas ale dohrál

MOSKVA

Dominik Hašek způsobil malé pozdvižení v Kontinentální lize. Při čtvrtečním utkání Spartaku proti Novokuzněcku na pár sekund zůstal nehybně ležet na ledě, dokonce ztratil i vědomí. Portál Sovětskij Sport má tuto zprávu jako jednu z hlavních na svém webu. Pětačtyřicetiletý Hašek je ale v pořádku, vítězný zápas 2:1 dochytal. Před pár týdny podobná situace vystrašila fanoušky ve spojení s Ondřejem Pavelcem v NHL, který se po kolapsu vrátil do branky až za tři týdny.

Foto: www.khl.ru

Dominik Hašek inkasuje gól v brance Spartaku Moskva

Článek

Dominiku, ve třetí třetině jste zůstal ležet na ledě, co se stalo? Není se čeho obávat. Odehrál jsem puk a někdo ke mně jel, ale nevím, kdo to byl. Potom jsem na tři až čtyři sekundy ztratil vědomí, ale všechno je v pořádku, žádný problém.

Lékař vašeho týmu byl vystrašený, bál se o vás... Ano, chtěl se mnou mluvit, ale hrálo se dál, cítím se dobře. Jako by se nic nestalo.

Z posledních třech utkání jste dvě vyhráli, jste spokojení? Samozřejmě jsme rádi za tyto výhry, ale naposledy jsme porazili tým, který má stejné problémy jako my.

V první třetině ale měl soupeř hodně šancí, souhlasíte? Ano, v první části jsme udělali mnoho chyb, ale o přestávce jsme si to v šatně vyříkali, potom jsme hráli lépe.

Jednou jste byl překonán, byla to vaše chyba? Ano. Ale byla jediná a nestála nás vítězství.

Údajně by měl přijít k týmu nový trenér Sergej Gomoljako, co tomu říkáte? Až přijde, tak uvidíme, co se stane.

Co můžete k jeho osobě říci? Byl do dobrý hráč, ale jako s trenérem jsem se s ním nikdy nesetkal.

Reklama