Hlavní obsah

Klepiš skóroval za Ufu ve druhém utkání po sobě

MOSKVA

Český útočník Jakub Klepiš skóroval v druhém utkání KHL po sobě a pomohl Ufě k vítězství 4:0 v Čeljabinsku. Gólově se prosadili také Jan Bulis a Zbyněk Irgl za Atlant Mytišči.

Foto: Petr Josek, Reuters

Jakub Klepiš oslavuje svůj gól.

Článek

Mistr světa Klepiš přispívá svými góly k aktuální skvělé bilanci Ufy, která vyhrála čtvrté utkání v řadě. Týmu ruského reprezentačního kouče Vjačeslava Bykova funguje výborně ofenziva i defenziva - čtyři zápasy vyhrál Salavat Julajev s celkovým skóre 19:1 a gólmani Erik Ersberg a Vitalij Kolesnik se podělili o tři čistá konta za sebou.

Na předchozí těsnou domácí prohru s Jaroslavlí zareagoval Atlant kouče Miloše Říhy vítězstvím 5:2 nad Nižným Novgorodem. Skóre otevřel už ve 23. sekundě Bulis, ve 28. minutě se prosadil i jeho český spoluhráč Irgl. Atlant se tak dostal na sedmé místo tabulky Východu o skóre právě před svého dnešního soupeře.

Kontinentální hokejová liga:
Čeljabinsk - Ufa 0:4 (Klepiš 1+0), Atlant Mytišči - Nižnij Novgorod 5:2 (za domácí Bulis a Irgl oba 1+0), CSKA Moskva - Novokuzněck 1:4 (za domácí Marek 0+1), Dinamo Minsk - Novosibirsk 2:3 po sam. nájezdech, Dinamo Riga - Chabarovsk 2:1.

Reklama