Hlavní obsah

Hokejisté Omsku vyhráli posedmé za sebou, bodoval jen Škoula

MOSKVA

Už sedmé vítězství za sebou si připsali v Kontinentální hokejové lize hráči Omsku, kteří dnes porazili Novosibirsk na jeho ledě 3:2 v prodloužení. O pokračování úspěšné série sibiřského celku, který po domácí prohře Kazaně celou soutěž vede, rozhodl 51 sekund před koncem nastaveného času Anton Bělov.

Foto: www.hawk.ru

Hokejisté Omsku vyhráli posedmé za sebou

Článek

Mistři světa Jaromír Jágr, Roman Červenka a Petr Vampola se po skvělém představení v minulém zápase tentokrát neprosadili. Z českých hráčů bodoval jen obránce Martin Škoula, který asistoval u první branky zápasu. Z uplynulých čtyř zápasů nasbíral Škoula celkem pět bodů a upevnil si místo v první desítce nejproduktivnějších obránců KHL.

K třináctigólové přestřelce v zápasu Ufy proti Jaroslavli (7:6) přispěli i čeští útočníci. Za stavu 3:5 zavelel v 47. minutě k velkému obratu Jakub Klepiš, na jehož trefu navázala Ufa dalšími třemi brankami, to vše během pouhých dvou a půl minuty. Za hosty si tři body za dva góly a jednu asistenci připsal Josef Vašíček.

V dresu Astany skórovali útočník Lukáš Kašpar a obránce Tomáš Klouček, porážce 3:5 v Chabarovsku však nezabránili.

Kontinentální hokejová liga:
Chabarovsk - Barys Astana 5:3 (za hosty Kašpar a Klouček 1+0), Novokuzněck - Chanty Mansijsk 0:2, Novosibirsk - Omsk 2:3 v prodl. (za hosty Škoula 0+1), Čeljabinsk - Atlant Mytišči 2:3 po sam. nájezdech, Magnitogorsk - Nižnij Novgorod 2:1, Ufa - Jaroslavl 7:6 (Klepiš 1+0, Blaťák 0+1 - Vašíček 2+1, Rachůnek 0+1), Kazaň - Jekatěrinburg 1:2 (za hosty Krstev 0+1)

Reklama

Související témata: