Hlavní obsah

Při nominaci třetích formací na Utkání hvězd KHL Čech nepřibyl

MOSKVA

V nominaci třetích formací pro Utkání hvězd KHL, které se uskuteční v sobotu 5. února v Petrohradu, nepřibyl žádný český hokejista, třetího ročníku exhibice se jich tak zúčastní osm. Díky nominaci obránce Petera Podhradského z Dinama Minsk bude mít svého zástupce na ledě také Slovensko.

Článek

Do týmu Jaromíra Jágra z Východní konference byli již dříve vybráni v hlasování fanoušků a novinářů jeho spoluhráči z Omsku Roman Červenka a Martin Škoula i Lukáš Kašpar z Astany. Do výběru Alexeje Jašina ze Západu byli zvoleni Karel Rachůnek s Josefem Vašíčkem z Jaroslavle a brankář Dominik Hašek ze Spartaku Moskva. Na lavičce bude stát Vladimír Vůjtek z Jaroslavle.

Do třetích formací byli do Jašinova týmu doplněni vedle Podhradského obránce Maxim Sokoljov s útočníkem Leem Komarovem z Dynama Moskva, Chris Simon z Čechova a Lauris Darzinš z Dinama Riga. Jágrův celek doplnili v obraně další hráč Omsku Denis Kuljaš a Konstantin Kornějev z Kazaně, v útoku pak Sergej Fjodorov s Petrim Kontiolou z Magnitogorsku a Jevgenij Kuzněcov z Čeljabinsku.

Přehled týmů pro Utkání hvězd KHL:
Tým Jaromíra Jágra (Východní konference):
Brankáři: Karri Rämö (Omsk), Stefan Liv (Novosibirsk),
obránci: Martin Škoula, Denis Kuljaš (oba Omsk), Ilja Nikulin, Konstantin Kornějev (oba Kazaň), Kevin Dallman (Astana), Janne Niskala (Magnitogorsk),
útočníci: Jaromír Jágr, Roman Červenka (oba Omsk), Alexandr Radulov, Patrick Thoresen (oba Ufa), Sergej Fjodorov, Petri Kontiola (oba Magnitogorsk), Lukáš Kašpar (Astana), Alexej Morozov (Kazaň), Jevgenij Kuzněcov (Čeljabinsk).
Trenéři: Zinetula Biljaletdinov (Kazaň), Kari Heikkilä (Magnitogorsk).
Tým Alexeje Jašina (Západní konference):
Brankáři: Dominik Hašek (Spartak Moskva), Konstantin Barulin (Mytišči),
obránci: Alexandr Guskov (Jaroslavl), Sandis Ozolinš (Dinama Riga), Karel Rachůnek (Jaroslavl), Denis Grebeškov (Petrohrad), Maxim Sokoljov (Dynamo Moskva), Peter Podhradský (Dinamo Minsk),
útočníci: Alexej Jašin, Maxim Sušinskij, Mattias Weinhandl, Maxim Afinogenov (všichni Petrohrad), Sergej Mozjakin (Mytišči), Josef Vašíček (Jaroslavl), Leo Komarov (Dynamo Moskva), Chris Simon (Čechov), Lauris Darzinš (Dinamo Riga).
Trenéři: Olegs Znaroks (Dynamo Moskva), Vladimír Vůjtek (Jaroslavl).

Reklama