Hlavní obsah

Marek se hned po přestupu trefil, Klepiš dal v KHL dva góly

MOSKVA

Český útočník Jakub Klepiš dvakrát skóroval v dnešním utkání Kontinentální hokejové ligy, v němž Ufa porazila vedoucí celek Bobrovovy divize Dynamo Moskva vysoko 7:1. Hned v prvním zápasu po přestupu z CSKA Moskva do Mytišči se střelecky prosadil také Jan Marek, který rozhodl zápas v Jekatěrinburgu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jan Marek se hned prosadil v novém působišti.

Článek

Klepiš v 19. minutě otevřel skóre, v druhé třetině pak zvýšil na 4:1. Ufa se díky vítězství dostala na první místo ligové tabulky o bod před Avangard Omsk.

Marek se v sobotu vydal na cestu za Atlantem Mytišči do Jekatěrinburgu, kde si dnes odbyl premiéru v novém dresu. A vydařila se mu parádně, v 55. minutě po přihrávce krajana Zbyňka Irgla rozhodl o těsném vítězství hostů 2:1. Úvodní gól dal předtím Atlant v oslabení, přičemž na trestné lavici seděl právě Marek.

Do střeleckých statistik se zapsal také kapitán mistrů světa Tomáš Rolinek. Ten byl v utkání Magnitogorsku proti Viťazu Čechov autorem branky na konečných 2:0. Suverénní lídr Západní konference Jaroslavl vyhrál 3:2 v Kazani, druhý gól hostů vstřelil v přesilovce Josef Vašíček.

Kontinentální hokejová liga:
Jekatěrinburg - Atlant Mytišči 1:2 (za hosty Marek 1+0, Irgl 0+1), Magnitogorsk - Viťaz Čechov 2:0 (Rolinek 1+0), Ufa - Dynamo Moskva 7:1 (Klepiš 2+0, Blaťák 0+1), Kazaň - Jaroslavl 2:3 (za hosty Vašíček 1+0, Rachůnek 0+1), Nižněkamsk - Nižnij Novgorod 3:4 v prodl., Dinamo Minsk - CSKA Moskva 2:3 po sam. nájezdech.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články