Hlavní obsah

Hašek překvapil: na rok si dá pauzu, pak se chce opět vrátit

PRAHA

Legendární gólman Dominik Hašek nedostal od žádného klubu takovou nabídku, která by byla zajímavá a oslovila ho. Dá si proto od hokeje pauzu, ale s návratem na led prý příští rok počítá. "V žádném případě to nebalím. Pokud vidím, že mi ruce a nohy slouží, říkám si, proč od toho utíkat," má jasno šestačtyřicetiletý brankář.

Foto: ČTK/AP

Brankář Dominik Hašek.

Článek

"Teď nebude nic. Nepřišla mi žádná nabídka, která by mě oslovila, a proto jsem se rozhodl, že letos hokej hrát nebudu," uvedl Hašek. "Ale v žádném případě to nebalím. Pokud vidím, že mi ruce a nohy slouží, říkám si, proč od toho utíkat? Nechávám to otevřené," řekl šestačtyřicetiletý brankář deníku Sport.

Dvojnásobný vítěz Stanley Cupu a majitel olympijského zlata z Nagana, který prožil uplynulou sezónu v Kontinentální lize ve Spartaku Moskva, oznámil ukončení kariéry už třikrát s tím, že jde o rozhodnutí definitivní. Tentokrát ale poprvé otevřeně mluví o možném návratu.

"Rozdíl na těle nepozoruju"

"Je mi sice o čtyři roky víc, než když jsem končil v Detroitu, ale já žádný rozdíl na svém těle nepozoruju. Už teď si v hlavě promýšlím plány na příští rok, jak bych měl trénovat. Na co se zaměřit, co přidat, kde ubrat. Chci to pak minimálně na rok zase zkusit," uvedl Hašek.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články