Hlavní obsah

Další posilou HC Lev je slovenský reprezentant Ladislav Nagy

BRATISLAVA

Slovenský reprezentant Ladislav Nagy (32) se stal další posilou nováčka Kontinentální hokejové ligy (KHL) z Popradu, týmu HC Lev. Informuje o tom oficiální stránka HC Lev.

Foto: (AP Photo/NHL, HO)

Slovenský útočník Ladislav Nagy.

Článek

Nagy v minulosti odehrál v KHL 89 duelů za Severstaľ Čerepovec. Loňskou sezónu odehrál v Popradě a pokračoval ve švédském MODO Hockey. V zámořské NHL absolvoval devět sezón, když hrál za St. Louis, Phoenix, Los Angeles a Dallas. Na letošním mistrovství světa se Nagy společně s Miroslavem Šatanem stal neproduktivnějším hráčem Slovenska. Za slovenskou reprezentaci odehrál doposud 66 utkání.

Po Ľuboši Bartečkovi je Nagy další velkou posilou nováčka KHL, který bude hrát své domácí zápasy v Popradě. „Když jsem mluvil o Bartečkovi, že by měl být jedním ze základních pilířů týmu, to samé platí i o Nagyovi. Oba se navíc velmi dobře znají,“ uvedl trenér HC Lev Radim Rulík.

Oficiální klubová stránka rovněž oznámila, že do Popradu přichází také americký obránce Grant Lewis. Poslední dvě sezóny odehrál v zámořské AHL. V roce 2004 byl draftovaný týmem Atlanta Trashers. Svůj premiérový zápas v NHL odehrál v sezóně 2007/2008.

Reklama

Související témata: