Hlavní obsah

Lev zpod Tater začal prodávat lístky na KHL. V první várce dorazí i Červenka s Rolinkem

Už pár hodin jede prodej na plné obrátky. Hokejový Lev z Popradu od pondělí začal nabízet vstupenky na své první tři historické zápasy v Kontinentální lize. A šanci mají i čeští fanoušci. V první várce přijíždějících se představí 10. září Avangard Omsk, dva dny poté Metallurg Magnitogorsk, následuje Chanty-Mansijsk.

Foto: www.hclev.eu

Podoba dresů HC Lev Poprad

Článek

Pod tatranské velikány dorazí s Omskem také Roman Červenka a Martin Škoula. S Magnitogorskem zase kapitán české reprezentace Tomáš Rolinek.

„Všechno směřuje k tomu, abychom byli na první zápas maximálně připravení. Samozřejmě ne jen na toto utkání, ale na celou sezónu. Chceme ji odehrát na dobré úrovni, abychom neměli velké výkyvy. Nechceme zklamat sebe ani lidi, kteří nám budou fandit,“ řekl Rastislav Špirko.

Nejlevnější lístek na utkání KHL stojí v Popradu od šesti eur, nejdražší devatenáct. V předprodeji je cena vstupenek o dvě eura nižší. Předprodej končí deset dní před začátkem zápasu. Kdo má zájem o koupi, sežene zboží na stránkách slovenského Ticketportalu.

„Doufám, že fanoušky naší hrou přilákáme na stadión. Musíme hrát dobře a oni přijdou. Jsem optimista, věřím, že se nám to podaří,“ pověděl kapitán mužstva Ľuboš Bartečko.

Šanci zavítat na Slovensko dostanou i ruští fanoušci, klub na premiérové utkání připravuje mimořádný spoj, který bude realizován po trase Omsk-Moskva-Praha--Poprad--Praha-Moskva-Omsk.

Česká trojka zavítá do Popradu
Roman Červenka - Omsk
Má před sebou druhou sezónu na Sibiři, teď se ale bude muset obejít bez Jaromíra Jágra, který se vrací do NHL. Červenka ve své premiéře v KHL nastřílel 36 gólů, přidal 34 asistencí a v mužstvu získal silnou pozici. Je stabilním členem českého národního týmu, v roce 2010 se stal v Německu s týmem mistrem světa, letos v Bratislavě slavil se spoluhráči na šampionátu bronz, v utkání o třetí místo vstřelil Rusku hattrick.
Martin Škoula - Omsk
Zkušený obránce odehrál v nejslavnější lize světa - NHL - deset sezón. (Colorado, Anaheim, Dallas, Minnesota, Pittsburgh, Toronto, New Jersey). Jako reprezentant má doma dvě medaile z mistrovství světa. Rok 2006 stříbro, rok 2011 bronz.
Tomáš Rolinek - Magnitogorsk
Představovat kapitána a srdcaře národního mužstva není třeba. Od roku 2006 nevynechal jediný světový šampionát. Díky této účasti má doma zlato, stříbro i bronz. Především cesta na samotný vrchol v roce 2010 zůstane památná.

Reklama